gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Povestiri Gammo: de la sarcini mai simple la o mare responsabilitate

2024. 03. 27.

Povestiri Gammo: de la sarcini mai simple la o mare responsabilitate

În iunie 2024, se vor împlini 9 ani de când am găsit anunțul al Gammo Europe Kft. Pe baza descrierii, eram sigur că mi-ar plăcea să lucrez aici. Postul solicitat inițial a fost un post de „depozit/serviciu clienți”. Ca economist în ospitalitate și hotel și 20 de ani petrecuți în domeniul logisticii, am simțit că îmi pot găsi locul aici.
Acest lucru s-a întâmplat de-a lungul timpului, dar ca prim pas a trebuit să o conving pe o doamna în timpul interviului telefonic că acest post a fost creat pentru mine.
Primul interviu live a fost într-o cafenea, unde la o prăjitură și o cafea, managerul m-a convins că fac parte din echipa Gammo.

Interviul a decurs atât de bine încât de atunci am putut să mă încerc în mai multe posturi diferite și, datorită îndeplinirii multor sarcini, am fost promovat în funcția de director adjunct anul acesta. Cea mai mare experiență a mea la Gammo este posibilitatea de a participa la dezvoltarea și creșterea continuă a companiei. Suntem prezenți în tot mai multe țări și acest lucru este clar vizibil, întrucât numărul echipei de serviciu clienți a crescut la 6 persoane în ultimii 10 ani.

Una dintre experiențele mele pozitive din acest an a fost că un client a intrat în birou cu un maghiar rupt și a încercat timid să întrebe. Când l-am întrebat în ce limbă vrea să comunice, răspunsul a fost sârbă. Am putut vorbi imediat cu unul dintre colegii mei, care lucrează în serviciul clienți croat, dar a înțeles-o pe doamnă și am putut să ajute la plasarea comenzii.
Cealaltă experiență pozitivă a mea este că, în timpul procesării reclamațiilor, primesc din ce în ce mai mult feedback că administrația de la Gammo este corectă.

Mă duc în principal la muncă cu bicicleta, ceea ce a atras atenția multora dintre colegii mei. Mulți și-au dat seama că poți merge la serviciu de aproape oriunde cu bicicleta - atât din diferite cartiere ale orașului, cât și chiar din aglomerație.
De anul trecut, compania a pus la dispoziție și două biciclete electrice dacă cineva vine de mai departe.

Anul acesta, eu și câțiva colegi plănuim să ocolim lacul Balaton într-o singură zi. Sper să raportez asta pe alt blog.

Articole similare pe această temă:

Povestiri Gammo: de la furnizor la manager de logistică

2024. 03. 19.

Citește mai departe


Povestiri Gammo: de la serviciul clienți în formație

2024. 03. 11.

Citește mai departe


Povestiri Gammo: începuturile

2024. 02. 29.

Citește mai departe



Produse aferente