gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Cele mai recente postări de blog

Ce vor mânca oamenii peste 100 de ani?

2024. 04. 19.

Numărul de oameni de pe planetă este în continuă creștere. Cu ce ​​îi vom hrăni pe noii sosiți? Ce alimente alternative pot fi luate în considerare? Ce vor mânca oamenii peste 100 de ani?

Citește mai departe

Totul despre rulourile de primăvara

2024. 04. 16.

Primăvara deschide mereu porțile experimentelor gastronomice! Un mic ar fi bun pentru ceva nou? Ce zici de rulourile de primăvară? Dacă azi citești un singur articol pe acest subiect, acesta va fi acela!

Citește mai departe

Faceți cunoștință cu setul de accesorii de rularea și tăierea pastelor ANKARSRUM

2024. 04. 15.

Daca te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa faci pastele delicioase pe care le-ai gustat in restaurante cu mainile tale, acum este sansa ta de a descoperi magia pastelor de casa cu setul de accesorii de rularea și tăierea pastelor ANKARSRUM

Citește mai departe

Ravioli de casă cu spanac și ricotta

2024. 04. 08.

Daca iti plac pastele delicioase de casa, atunci aceasta reteta va fi preferata ta. Pregătirea aluatului și asamblarea umpluturii este simplă, iar rezultatul final va fi o sărbătoare cu adevărat orbitoare pentru întreaga familie. Incearca-l si tu!

Citește mai departe

Ce era pe masă la banchetele antice?

2024. 04. 05.

Dacă ai putea să te întorci în timp, ce ți-ar plăcea să vezi? Să vă ducem puțin înapoi în vremuri străvechi: puteți obține o perspectivă asupra minunatei lumi gastronomice a Egiptului antic, Romei și Greciei.

Citește mai departe

Confitare

2024. 03. 28.

După cum ați putea citi în articolul nostru anterior, confitarea este o tehnologie de bucătărie care, pe lângă tratamentul termic al alimentelor, este legată și de depozitarea ulterioară a acestora. Dacă ati ratat postarea noastră despre acest lucru sau dacă ați dori doar să vă aprofundați cunoștințele despre acest subiect, nu uitați să citiți mai departe!

Citește mai departe

Cele mai populare postări de blog

L-am încercat: composterul casnic REENCLE

2023. 11. 01.

Am comparat noul compostor REENCLE cu o mașină similară de la SAGE și cu alte metode de compostare în aer liber/interioară. Aparatul nu este ieftină - merită prețul?

Citește mai departe

Ce este blansarea si cum se face?

2022. 04. 12.

O stim, auzim despre el, dar nu stim totul despre el. Sa invatam ce inseamna blansarea.

Citește mai departe

Orar si prelucrarea comenzilor la sfarsitul anului

2023. 11. 22.

Informatii importante despre procesarea comenzilor in peroiada de la sfarsitul anului

Va rugam sa aruncați o privire la modul in care procesam si livram comenzile in ultimele zile ale anului 2023.

Citește mai departe

Faceti lapte pe baza de plante acasa cu Vegan Milker

2023. 05. 30.

Datorita popularitatii tot mai mari a laptelor pe baza de plante, multi oameni doresc acum sa faca acasa bauturi pe baza de plante. Dar este posibil? Merita sa faceti lapte vegetal acasa? Sa vedem!

Citește mai departe

Facand supa de peste maghiara asa cum nu ai mai vazut-o pana acum!

2016. 11. 14.

Supa de peste este cunoscuta pe toate continentele lumii, atat in ​​Europa, cat si in Ungaria. Condimentele sunt diferite, dar ustensilele de bucatarie folosite sunt aceleasi. Am selectat niste ustensile pentru acesta din masinile noastre!

Citește mai departe

Confitare: cum și de ce se face?

2022. 09. 14.

Învață tehnica sofisticată a bucătăriei franceze prin confitare. Dar ce înseamnă mai exact asta? Va dezvăluim în articolul nostru de blog!

Citește mai departe

Caută îm postări de blog