gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Povestiri Gammo: de la furnizor la manager de logistică

2024. 03. 19.

Povestiri Gammo: de la furnizor la manager de logistică

Cunosc firma Gammo din august 2017. La acel moment, le livram regulat printr-o companie de curierat externă.
În august 2018, am fost întrebat dacă aș vrea să lucrez cu ei. Datorită sferei de activitate a companiei și a colegilor care lucrează aici pe care i-am întâlnit în timpul transporturilor, am spus imediat da.

Au trecut aproape șase ani de atunci și încă nu regret că am schimbat locul de muncă. Am început cu pregătirea tradițională, importul și livrarea mărfurilor, iar acum coordonez și o echipă de super logistică. Eu și colegii mei ne străduim mereu să ne asigurăm că produsele comandate ajung la clienții noștri la timp și nedeteriorate, pentru a maximiza satisfacția acestora.

Gammo nu este doar un loc de muncă. Împreună cu colegii noștri formăm o echipă în care, pe lângă zilele de lucru uneori grele, ținem și un program comun de agrement: eliberăm adrenalina crescută cu un concurs de ping-pong sau darts, alteori cu o plimbare cu bicicleta, sau poate prin coacerea clătitelor sau un grătar.
Ping-pong și darts se țin de obicei la sediul companiei și există de obicei multă concurență.

În funcție de vreme, participăm în mod regulat la Bike Breakfast-uri organizate în capitală, moment în care toată lumea vine la Podul Libertății cu bicicleta, iar de acolo mergem împreună la serviciu. Alteori, parcurgem traseele preferate ale tuturor biciclistilor de-a lungul Cotul Dunarii, de ambele maluri ale Dunarii. Tururile noastre cu bicicleta se termină de obicei la Ebihal Büfe, unde ne îndreptăm spre casă după o mică răcoritoare.

Umplutura de cârnați și grătarul sunt aproape o tradiție la companie. În acest caz, fiecare își face partea din muncă, iar apoi încheiem ziua cu o cină și o petrecere.

De-a lungul anilor, s-a format o echipă fantastică, am învățat multe lucruri noi și am întâlnit multe provocări noi.
Nu m-am gândit niciodată că există un loc de muncă în care te duci cu adevărat la muncă de parcă nu ar trebui să lucrezi.

Articole similare pe această temă:

Povestiri Gammo: de la sarcini mai simple la o mare responsabilitate

2024. 03. 27.

Citește mai departe


Povestiri Gammo: de la serviciul clienți în formație

2024. 03. 11.

Citește mai departe


Povestiri Gammo: începuturile

2024. 02. 29.

Citește mai departe



Produse aferente