gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Povestiri Gammo: de la serviciul clienți în formație

2024. 03. 11.

Povestiri Gammo: de la serviciul clienți în formație

Acum 2 ani, in ianuarie m-am alăturat echipei GAMMO ca angajat al serviciului pentru clienți vorbitor de limba croată. Chiar și aderarea mea la companie a fost un caz neobișnuit, deoarece am primit un telefon de la prietenul meu în timp ce îmi actualizam CV-ul (care nu știa despre intenția mea de a-mi căuta un loc de muncă), spunându-mi să sun pe acest număr de telefon, nu-o sa regret, este o treabă bună și o echipă bună. Nu am fost dezamăgit!

Colegul meu József B. m-a instruit foarte detaliat in legatura cu procesele de lucru. După ce am tradus site-ul, si am intrat rapid în procesul de facturare. Am cunoscut și activitatea depozitului și de atunci mi s-au dat sarcini suplimentare. După părerea mea, am reușit să stabilesc o relație colegială bună cu colegii mei.

Atmosfera în GAMMO este întotdeauna bună. Desigur, munca și clienții sunt pe primul loc, dar ne place și să ne ascultăm povestile amuzante și problemele. Știu că termenul de „atmosferă de familie” a devenit, din păcate, un clișeu în zilele noastre, dar aici chiar îl avem. Acest lucru este cel mai evident la evenimentele companiei noastre, cum ar fi excursiile de team-building și festivalul de umplere a cârnaților GAMMO, care a devenit o tradiție. Mai mult, chiar am înființat o trupă numită „B-side” cu câțiva colegi și chiar am cântat la un concert introductiv în fața angajaților companiei și a membrilor familiei acestora. Cu destul de mult succes!

 

În ceea ce privește experiențele, una dintre experiențele mele preferate și emoționante a fost când m-a sunat o doamnă mai în vârstă din Croația și mi-a spus că nu are acces la internet, așa că își va plasa comanda la telefon. Din moment ce la noi nu se poate, l-am ajutat pas cu pas, click cu click, pana a reusit sa trimita comanda prin magazinul nostru online. Cu o voce plină de emoție și bucurie, a spus la final că aceasta a fost prima sa comandă online din viața sa și că nu s-a gândit niciodată că va putea face asta.

Articole similare pe această temă:

Povestiri Gammo: de la sarcini mai simple la o mare responsabilitate

2024. 03. 27.

Citește mai departe


Povestiri Gammo: de la furnizor la manager de logistică

2024. 03. 19.

Citește mai departe


Povestiri Gammo: începuturile

2024. 02. 29.

Citește mai departe



Produse aferente