gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Faceti lapte pe baza de plante acasa cu Vegan Milker

2023. 05. 30.

Faceti lapte pe baza de plante acasa cu Vegan Milker

Lapte de vaca sau lapte de plante?

Unul dintre subiectele cele mai de actualitate in aceste zile (cand vine vorba de mancare) este daca laptele de vaca sau laptele vegetal este mai sanatos. Desigur, multi oameni nu examineaza problema din acest punct de vedere, ci consuma varianta pe baza de plante din motive de principiu sau din cauza intolerantei la lactoza sau a alergiei la lapte.

Dar pe ce baza ar trebui sa fie luate in considerare cei pentru care ambele variante sunt deschise: consumul de lapte de vaca si lapte vegetal?

Laptele de vaca este fundamental sanatos: are un continut ridicat de calciu, vitamina D si potasiu. Acest lucru se datoreaza faptului ca contribuie la sanatatea oaselor si a dintilor si poate scadea tensiunea arteriala.

Continutul sau de carbohidrati este furnizat de lactoza. De asemenea, contine aminoacizi esentiali, precum si doua tipuri de proteine ​​- contribuind astfel la construirea sanatoasa a muschilor. in acelasi timp, cea mai mare parte a grasimilor din lapte sunt grasimi saturate,  consumul carora ar trebui redus in anumite cazuri (din punct de vedere alimentar). 

Este dificil sa faci un contrast puternic intre laptele de vaca si laptele vegetal. Ele nu pot inlocui cu adevarat beneficiile si efectele benefice ale celuilalt.

  • De exemplu, laptele de vaca nu poate concura cu varietatea de lapte vegetal (lapte de soia, lapte de arahide, lapte de migdale, lapte de orez, lapte de ovaz, lapte de cocos si asa mai departe).
  • Laptele de migdale are un continut scazut de grasimi si zahar si conține multe vitamine si minerale. Cu toate acestea, continutul sau de proteine ​​este destul de scazut.
  • Laptele de alune are un continut deosebit de mare de vitamina B si vitamina E - in acelasi timp, este si bogat in grasimi si calorii.
  • In timp ce laptele de ovaz este bogat in acizi grasi nesaturati si proteine, continutul sau de zahar este, de asemenea, scazut.
  • De asemenea, este un fapt ca laptele pe baza de plante sunt in mod natural fara lactoza – dar este si adevarat ca in zilele noastre nici laptele de vaca fara lactoza nu este considerat exceptional, il puteti cumpara din majoritatea magazinelor.

Si nu strica sa mentionam ca laptele pe baza de plante sunt de obicei mult mai scumpe decat laptele de vaca. Cu toate acestea, exista o solutie pentru asta!

 

Faceti lapte pe baza de plante acasa cu Vegan Milker

Daca pretul este singurul lucru care te impiedica sa incerci lapte pe baza de plante, atunci avem o veste buna: poti face practic orice versiune a acestuia acasa! Dacă aveti la dispozitie un instrument potrivit, totul va fi simplu si rapid.

Fabricat din ingrediente de calitate, Vegan Milker este un instrument uimitor de eficient si versatil pentru prepararea laptelui pe baza de plante. Designul sau este simplu, datorita caruia puteti utiliza unitatea de filtrare pentru a face sucuri de fructe si legume, iaurturi si branzeturi de legume.

Daca doriti sa faceti acasa lapte proaspat pe baza de plante, atunci nu exista nicio indoiala ca ar trebui sa utilizati un  Vegan Milker! Vegan Milker este singurul aparat de preparare a laptelui cu care poti toca, filtra si emulsiona ingredientele in acelasi timp si, astfel, poti face un lapte vegetal cremos.

Intregul proces este foarte simplu:

  • Insurubati insertia filtrului pe partea inferioara a filtrului Core. Asezati filtrul Core in recipient, apoi turnati apa in recipient si nuci sau alte ingredinte in filtru asa incat apa sa acopere ingredientele.
  • Folosind un blender de mana, zdrobiti ingredientele pentru cateva minute. 
  • Apoi folositi tamperul (care este similar cu capul de presare al unui mortar) pentru a stoarce materialul zdrobit ramas in filtru, iar laptele vegetal este gata!

Nu exista o modalitate mai simpla, mai rapida si mai ieftina de a face lapte pe baza de plante. Puteti face o bautura din plante in 5 minute si acesta pastreaza toata valoarea nutritiva si gustul original al ingredientelor folosite, ceea ce o face mult mai hranitoare decat versiunile cumparate din magazin! Daca vrei sa incerci lapte vegetal de casa, nu vei gasi o solutie mai buna decat aceasta!

 

Faceti clic aici pentru a gasi toate modelele Vegan Milker! Alege pachetul cu echipamentul care iti place cel mai mult si surprinde-ti familia cat mai repede cu lapte vegetal de casa!

Articole similare pe această temă:

Ce vor mânca oamenii peste 100 de ani?

2024. 04. 19.

Citește mai departe


Alimente bogate în vitamine

2024. 01. 22.

Citește mai departe


Prajituri divine pentru sarbatorile de Craciun

2023. 12. 05.

Citește mai departe


Cu ce ​​prajituri își surprind bunicii la modă nepoții?

2023. 09. 18.

Citește mai departe



Produse aferente