gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Cu ce ​​prajituri își surprind bunicii la modă nepoții?

2023. 09. 18.

Cu ce ​​prajituri își surprind bunicii la modă nepoții?

De ce nu mănâncă nepoții prăjiturile?

În zilele noastre, adunările de familie devin adesea ciudate. Bunicile pregătesc cu drag prăjituri de ciocolată divin de delicioase, prăjituri cu cremă inimitabile sau rulouri cu gem care nu pot fi confundate cu nimic altceva. Nepoții, însă, îi resping cu cea mai mare dragoste. Nu mănâncă prăjiturile.

Ce fel de zahăr este în el? Fără gluten? Fără lactoză? Are ouă în el? Nu aveți fursecuri vegane? - întrebările plouă peste bunici. Și nu înțeleg despre ce este vorba, dacă în urmă cu câțiva ani toată lumea mânca după pofta inimii aceleași prăjituri.

Ei bine, este timpul să aflăm cum poate o bunica să concureze cu aceste cerințe care vin de la copii! Cu alte cuvinte, cu ce fel de fursecuri își surprind bunicile la modă nepoții dacă vor să consume până la capăt?

 

Prajituri fara zahar

Cu câteva decenii în urmă, pe lângă zahărul granulat, într-o gospodărie medie nu prea existau loc pentru alte tipuri de îndulcitori. Apoi micile tablete de îndulcire  au început să se răspândească. Apoi am clipit de două ori, iar zahărul din trestie de zahăr, zahăr brun, eritritol, xilitol (zahăr de mesteacăn) și multe alte produse îndulcitoare s-au răspândit de la un moment la altul.

Fiecare dintre acestea are avantajele (și dezavantajele sale). Sunt cei care votează pentru o dietă sau pentru alta. În timp ce alții decid asupra uneia dintre alternativele zahărului granulat din cauza diabetului sau a altor probleme similare.

Acestea sunt deciziile pe care trebuie să le ia în considerare bunicile secolului XXI. Toți copiii și nepoții (fie că au 10 sau 50 de ani) vor fi extrem de recunoscători dacă, înainte de adunarea de Crăciun sau ziua de naștere, bunicul întreabă: cum să îndulciți prăjiturile dacă vreți să le mănânce toată lumea?

 

Prajituri fara gluten

Odată cu dezvoltarea diagnosticului medical, este posibilă stabilirea sensibilității la gluten din ce în ce mai des și la vârste mai mici. Din fericire, în același timp, alimentele fără gluten devin din ce în ce mai populare.

Ceea ce este important să știe toată lumea este că este foarte important pentru oricine diagnosticat cu sensibilitate la gluten de către un medic să nu mănânce cu adevărat gluten! Asta înseamnă că nu este o moft de gentleman în acest caz, dar glutenul trebuie cu adevărat evitat pentru a păstra sănătatea.

Prin urmare, dacă cineva din familie se dovedește a fi sensibil la gluten, atunci este absolut necesar să acordați atenție acestui lucru! Persoana de naștere care este sensibilă la gluten trebuie să facă tortul dintr-un amestec de făină fără gluten! Bunica la modă face prăjituri fără gluten pentru nepotul ei sensibil la gluten!

 

Prajituri fara lactoza

Sensibilitatea la lactoză a devenit, de asemenea, relativ precisă pentru diagnosticare în ultimii ani și decenii. Desi nu este o alergie, asta nu inseamna ca simptomele pe care le poate produce sunt placute. Dacă o persoană cu intoleranță la lactoză consumă lactoză, aceasta poate provoca în primul rând tulburări de stomac, dar poate provoca și o serie de alte probleme.

De aceea a existat o cerere mare pentru produse fără lactoză, inclusiv prăjituri, prăjituri și dulciuri fără lactoză. Astăzi, majoritatea magazinelor alimentare vând lapte fără lactoză, brânză de vaci, brânză, smântână, iaurt - folosind acestea, puteți pregăti deserturi fără lactoză fără modificări speciale.

 

Prajituri vegane

O dietă vegană este atunci când nu se consumă niciun aliment de origine animală. Deci, fără carne, fără produse lactate, fără ouă sau ceva asemănător. Oamenii aleg o astfel de dietă în moduri diferite: unii oameni o consideră sănătoasă, alții votează veganismul din cauza protecției lumii animale.

Dacă în familie există un vegan, trebuie să regândești pregătirea prăjiturii. Ar trebui alese alternative de plante în locul produselor lactate și, de asemenea, trebuie evitată utilizarea ouălor.

 

Cu puțină grijă, este posibil să puneți prăjituri pe masă pe care toți membrii familiei să le poată mânca în liniște. Bunicile la modă le pot oferi nepoților o bucurie neobișnuită cu asta.

Dacă ți-a plăcut postareaurmărește-ne pe Facebookpentru a nu rata alte conținuturi interesante!

Articole similare pe această temă:

Clatite pentru toata lumea de Ziua Copilului!

2024. 05. 15.

Citește mai departe


Ce vor mânca oamenii peste 100 de ani?

2024. 04. 19.

Citește mai departe


Gustări festive: Rețetă de tort cu ciocolată de Paște

2024. 03. 21.

Citește mai departe


Secretul pizzei napolitene

2024. 03. 11.

Citește mai departe


Tort cu nuca fara gluten cu coronita de smochine si reteta video

2024. 02. 26.

Citește mai departe



Produse aferente