gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Cum să alegi mașina potrivită pentru umplut cârnați?

2016. 02. 05.

Cum să alegi mașina potrivită pentru umplut cârnați?

Pentru a deveni adevărați maeștri ai umplerii a cârnaților, este important să răspundeți la câteva întrebări esentiale. Facem caltabosi, cârnați, poate toba de porc și salam? Fiecare are propriile dezavantaje și nu toate mașinile de umplut sunt potrivite pentru umplerea perfectă a tuturor delicateselor. Mai jos am adunat câteva sfaturi și considerații pentru a vă ajuta să navigați în lumea aparatelor de bucătărie și să găsiți masina de umplut cârnați perfectă.

1. Masina de umplut pentru timp indelungat

Nu cumpărați mașina de umplut pentru un sezon, ci gândiți-vă la viitor, precum și încercați să faceți cât mai mult din hrana pe care o producem, astfel facem o achiziție și un consum mai conștient și ne putem influența mai ușor copii pentru a dobândi cunoștințe legate de alimentație. Vă recomandăm mașinile de umplut Tre Spade și La Felsinea pe care le comercializăm, care sunt excelente pentru umplerea atât la rece, cât și la cald.

2. Fiabilitatea producătorului și feedback-ul clienților

Cunoșterea producătorului mașinii, fiabilitatea acestuia și faptul că producătorul și distribuitorul pot fi informați, precum și experiențele și opiniile despre produse citite pe unele site-uri de social media sau pe site-ul distribuitorului, ne pot da încrederea necesara! Aparatele de umplere pe care le vindem reprezintă o calitate remarcabilă și oferă o garanție a producătorului. Oferim clienților noștri o aprovizionare completă de piese de schimb, puteți fi sigur că veți primi în continuare piese de schimb pentru produsele pe care le cumpărați de la noi peste ani de zile.

3. Material, structură și funcții

Pe baza materialului, structurii și funcțiilor masini de umpluti cârnați, este mai ușor dacă rezervorul inoxidabil este detașabil, astfel încât este ușor de umplut și curățat. Cu motorul cu două viteze, umplutura poate fi distribuită ușor, dar pistonul poate fi și tras rapid înapoi. Toate masinile de umplut cârnați vândute de noi au o etanșare din silicon, astfel încât umplutura să nu se scurgă pe lângă piston în timpul umplerii. De asemenea, este important ca dispozitivul să aibă mai multe viteze datorită durității și temperaturii masei umplute.

4. Investiție în viitor

Prețul masini de umplut cârnați este un aspect critic pentru mulți, dar nu doriți să cumpărați un aparat nou în trei ani, deoarece cilindrul de plastic este rupt, sau sigiliul nu se închide, sau dinții manivelei sunt rupti. Achiziționarea unui dispozitiv de umplere a cârnaților este cu siguranță o investiție, nu cumpărăm pentru un singur sezon!

Adevărații maeștri știu că bucătăria este scena magiei, iar fără instrumentele potrivite, magia nu va fi niciodată completă. Fie că este vorba de caltabosi, cârnați sau orice creație culinară unică, umplerea perfectă a cârnaților este cheia pentru a crea arome și forme uimitoare. 

Aruncă o privire la oferta noastră! Dacă nu sunteți sigur, contactați-ne cu încredere!
Serviciul nostru pentru clienți este pregatit să vă ajute să alegeți masina de umplut cârnați potrivită!

Articole similare pe această temă:

Cârnați de casă de Crăciun cu robotul Ankarsrum

2023. 12. 02.

Citește mai departe


Kolbászrekordok, amikről még biztosan nem hallottál

2019. 02. 26.

Citește mai departe


Bringával is lehet ám kolbászt tölteni!

2019. 01. 11.

Citește mai departe


Itt a Nagy Disznótoros- és Kolbászfesztivál Ajánló!

2019. 01. 03.

Citește mai departe


Mézeskalács helyett: karácsonyi csokis-fahéjas kolbász

2018. 12. 19.

Citește mai departe