gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Cu pregătire corespunzătoare, umplerea cârnaților este o joacă de copii!

2016. 02. 17.

Cu pregătire corespunzătoare, umplerea cârnaților este o joacă de copii!

Cârnatul nu este doar un aliment, ci și o tradiție, o sursă de bucurie în familie. În această postare pe blog, vom explora secretele din culise ale fabricării cârnaților și vom împărtăși cu voi micile detalii care vă vor garanta că următoarea preparare a cârnaților va fi preferata familiei și prietenilor. Pregătește-te pentru o călătorie interesantă și plină de gust, în care tradiția și aromele se întâlnesc!

1. Materii prime: calitatea este cheia!

În primul rând, este important de subliniat că primul punct critic în prepararea cârnaților este alegerea materiei prime potrivite, care poate determina fundamental rezultatul și calitatea produsului final. Cumpărăm numai de la animale sănătoase pentru procesare gratuită, protejând astfel sănătatea familiei și a prietenilor noștri. Ne putem îmbolnăvi de boli grave și posibile infecții din produsul realizat cu procesul de conservare la afumare la rece, dacă nu ne-am gândit în mod corespunzător la achiziționarea materiei prime. 

2. Reteta si Cantitate: secretul consta in detalii

Pe baza rețetei noastre atent păzite, sau poate alegând cea mai atrăgătoare dintre rețetele pe care le propunem, notează ce și câte ingrediente avem nevoie pentru carnati. Acestea pot fi cumpărate în avans sau produse în grădina proprie, condimentele pot fi proaspăt măcinate și măsurate cu precizie. Condimentele amestecate trebuie păstrate într-un recipient bine închis, ferit de lumină și căldură.

3. Condimente: Magia tradiției maghiare

În ceea ce privește condimentele, raportul și calitatea sării, piperului și boia de ardei sunt de o importanță deosebită pentru umplerea caltabosilor și cârnaților bazate pe tradiția maghiară. Fiecare peisaj are propriile caracteristici, dar nu va recomandam ce ardei sa alegeti din ce regiune, in schimb va atragem atentia asupra criteriilor stabilite pentru ardei, garantand calitate superioara pentru masa familiei noastre.

4. Pregătiri: Baza muncii precise

Pentru umplerea caltabosilor, se obișnuiește să sortați și să spălați orezul cu o zi înainte de umplere, apoi să-l uscați pe un prosop curat de bucătărie și să-l gătiți până se înmoaie și să-l păstrați acoperit la loc rece până la utilizare. Pregătirea, tăierea și legarea intestinelor este de asemenea benefică dacă vrem să ne pregătim serios pentru o muncă rapidă și precisă.

5. Umplutură și intestine: pașii rafinați

Pentru umplutură este nevoie de intestine naturale ambalate și curățate comercial și de salam artificial, pentru care primim și sugestii de utilizare de la comercianti mai pretențiosi. Înmuierea  în apă caldă sărată timp de 20 de minute înainte de utilizare se aplică tuturor acestora. Pentru umplutură, pregătiți camera, curățați-o, dezinfectați mașina de umplut cârnați, mesele, puneți lângă dvs. cantitatea potrivită de apă pentru spălat mâini și prosoape și implicați membrii familiei pentru a modela bile care pot fi așezate în cilindrul de umplutură.

6. Încălzire: o băutură este, de asemenea, obligatorie!

Să nu uităm că munca bună necesită și o băutură de încălzire, bineînțeles pe baza rețetei tradiționale și cu moderație!

Dacă aveți chef să umpleți cârnați acasă, aruncați o privire la gama noastrădeoarece avem toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a umple cârnați!

 

Articole similare pe această temă:

Cârnați de casă de Crăciun cu robotul Ankarsrum

2023. 12. 02.

Citește mai departe


Kolbászrekordok, amikről még biztosan nem hallottál

2019. 02. 26.

Citește mai departe


Bringával is lehet ám kolbászt tölteni!

2019. 01. 11.

Citește mai departe


Itt a Nagy Disznótoros- és Kolbászfesztivál Ajánló!

2019. 01. 03.

Citește mai departe


Mézeskalács helyett: karácsonyi csokis-fahéjas kolbász

2018. 12. 19.

Citește mai departe