gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Chifteluțe suedeze cu paste fettuccine de casă

2023. 09. 28.

Chifteluțe suedeze cu paste fettuccine de casă

Suedezii sunt maeștri în a face chiftele. Rețeta noastră pentru această săptămână este un favorit clasic, care este un fel de mâncare delicios cu o singură mâncare: o mâncare va aduce bucurie întregii familii! Rețeta noastră este din cartea de rețete  ANKARSRUM.

Ingrediente - fettuccine:

1 porție de paste de casă, pentru prepararea cărora puteți citi rețeta exactă AICI. Puteți viziona varianta durum a pastei în ACEST ARTICOL sau in ACEST VIDEO..

Parmezan proaspăt ras, pe care îl puteți face cu ACEST accesoriu.

Ingrediente - chiftele

500 de grame de vita, tocat cu accesoriul de tocat carne ANKARSRUM!!

1 cartof

50 de grame de parmezan ras fin

50 grame sunca de Parma, tocata

1 catel de usturoi presat

jumatate de bucata de ceapa rosie tocata marunt

60 de grame de pesmet, sare si piper dupa gust si gust

2 linguri de frisca

unt pentru copt

Ingrediente - sos de rosii:

6 roșii decojite

1 ceapa, tocata

1 lingura de unt

200 ml apă

50 ml ulei de măsline

1 lingura piure de rosii

1 lingura de miere

Coaja si zeama de la 1 lamaie, pentru care va recomandam ACEST accesoriu

busuioc proaspăt

sare si piper

Chifteluțe suedeze cu paste fettuccine de casă, pas cu pas

Fettuccine:

1. Întoarceți robotul Ankarsrum pe o parte și atașați accesoriul pentru lasagnaacest videoclip vă va ajuta în acest sens.

2. Împărțiți aluatul în bucăți mai mici. Pentru cel mai subțire aluat, folosiți mai întâi capul de rulare aluat și faceți foi subțiri de aluat.

3. Porniți robotul ANKARSRUM la viteză mică, treceți foile de aluat prin dispozitivul de paste Fettuccine, apoi puneți-le pe o suprafață înfăinată. În acest videoclip vă arătăm cum.

4. Puneți-le în apă clocotită și gătiți 2-3 minute, sau dacă faceți mai multe, uscați-le pentru utilizare ulterioară.

Parmezan:

1. Întoarceți robotul ANKARSRUM pe o parte și puneti accesoriul de răzuit brânză.

2. Începeți și radeți parmezanul cu ACEST accesoriu.

Chiftele și sos de roșii:

1. Întoarceți robotul din nou pe o parte, instalați piesa capului de tocat carne cu discul de tocat de 4,5 mm.

2. VTăiați carnea în bucăți groase și măcinați la viteză medie. Vizionati în ACEST videoclip cât de ușor funcționează accesoriul de tocat carne..

3. După ce ați măcinat carnea, puneți o jumătate de ceapă crudă, cartof sau o bucată de morcov în mașină de tocat, astfel încât toată carnea să iasă din mașină de tocat.

4. Amestecați carnea, șunca de Parma, parmezanul, usturoiul, ceapa și pesmetul într-o masă omogenă.

5. Adăugați frisca.

6. Formați chifteluțe, este mai ușor dacă vă udați mâinile, ca să nu se lipească carnea de ea, apoi le prăjiți în unt într-o tigaie.

Sos de rosii:

1. Tăiați roșiile în bucăți mari și fierbeți-le cu ceapa într-o tigaie.

2. Adăugați apa, uleiul de măsline, pasta de roșii, mierea și coaja sau zeama unei lămâi.

3. Gatiti 10 minute, asezonati cu sare si piper.

4. Puneți sosul, apoi turnați chiftelele în tigaie și fierbeți-le la abur câteva minute.

5. Presărați deasupra busuioc tocat și parmezan proaspăt, ras.

6. Serviți cu paste fettuccine de casă.

SFAT ANKARSRUM:

Pregătiți pâine focaccia de casă ca aperitiv!

Articole similare pe această temă:

Lasagna divină cu spanac cu ricotta

2024. 04. 23.

Citește mai departe


Totul despre rulourile de primăvara

2024. 04. 16.

Citește mai departe


Faceți cunoștință cu setul de accesorii de rularea și tăierea pastelor ANKARSRUM

2024. 04. 15.

Citește mai departe


Ravioli de casă cu spanac și ricotta

2024. 04. 08.

Citește mai departe


Nu există nimic mai bun decât pastele de casă

2024. 02. 26.

Citește mai departe



Produse aferente