gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Faceți cunoștință cu setul de accesorii de rularea și tăierea pastelor ANKARSRUM

2024. 04. 15.

Faceți cunoștință cu setul de accesorii de rularea și tăierea pastelor ANKARSRUM

Posibilitățile în bucătăriile de acasă sunt nesfârșite și tot mai mulți oameni redescoperă bucuria și entuziasmul de a face paste de casă. Vechile tradiții și tehnici reapar în spațiul gastronomic modern, în timp ce oamenii tânjesc din ce în ce mai mult după simplitate și arome autentice. A face paste de casă nu înseamnă doar pregătirea unui fel de mâncare, ci o experiență în care bucătarii intră în contact cu ingredientele și cu ei înșiși.

Materiile prime si procesul de preparare:

Baza pastelor de casă este simplă: făină, ouă, sare și multă, multă dragoste. Frământând și modelând aceste ingrediente, putem crea multe feluri de paste, fiecare având propria sa aromă. Procesul de preparare a pastelor este simplu, dar rezultatul final surprinde și încântă întotdeauna.

 

Accesoriul de întindere și tăiere a pastelor ANKARSRUM

Setul de accesorii de întindere și tăiat pastele ANKARSRUM Assistant oferă bucătarilor de acasă o oportunitate unică de a pregăti cu ușurință și rapid paste delicioase în confortul propriei case. Pe baza reputației mărcii, are 80 de ani de experiență și dezvoltare în spate, astfel încât să fii sigur că vei obține rezultate perfecte cu el de fiecare dată. Un instrument de bucătărie poate fi adesea cel mai bun prieten al bucătarului de acasă. Acest lucru este valabil mai ales în cazul setul de accesorii de rularea și tăierea pastelor pentru robotul de bucatarie ANKARSRUM Assistant sau LUX. Acest set este format din două părți principale: accesoriul pentru Lasagne si accesoriul pentru Fettuccine.

Accesoriul pentru Lasagne este unul dintre cei mai importanți piloni ai preparării pastei, deoarece grosimea pastei afectează multe lucruri. Grosimea aluatului poate fi reglată în șase trepte, de la 0,6 mm la 4,8 mm, astfel încât fiecare să găsească grosimea perfectă după ideile sale.
Accesoriul pentru Fettuccine este ca un însoțitor fidel, mereu la îndemână și oferind întotdeauna performanțe perfecte. Fâșiile de paste sunt realizate într-o lățime standard de 6 mm, care este de dimensiunea fettuccinei clasice. Iar lățimea maximă a foii de paste care poate fi umplută este de 140 mm, așa că avem ocazia să facem fâșii de paste largi și suculente care pot fi asortate cu ușurință cu orice sos sau topping.

 

Cu ajutorul setului de accesorii de rularea și tăierea pastelor ANKARSRUM, putem pregăti multe feluri de mâncare delicioase. Dacă doriți să descoperiți aceste rețete delicioase, vizitați site-ul nostru, unde veți găsi instrucțiuni detaliate pentru prepararea pastelor și mâncărurile preparate din acestea. Fie că este vorba de chiftele suedeze cu paste de casă, lasagna vegană sau paste cu pesto de urzici, posibilitățile sunt aproape nesfârșite!

 

Dacă sunteți interesat de lumea coacerii și a gătitului, atunci acordați atenție paginii noastre, unde nu numai că puteți găsi unelte grozave de bucătărie, dar puteți citi și articole interesante! 

Articole similare pe această temă:

Lasagna divină cu spanac cu ricotta

2024. 04. 23.

Citește mai departe


Totul despre rulourile de primăvara

2024. 04. 16.

Citește mai departe


Ravioli de casă cu spanac și ricotta

2024. 04. 08.

Citește mai departe


Nu există nimic mai bun decât pastele de casă

2024. 02. 26.

Citește mai departe


Paste de casă - cu inimă și rețetă video

2023. 10. 01.

Citește mai departe



Produse aferente