gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Unelte de bucătărie cu care poate nu sunteți familiarizat, dar ar trebui să le încercați

2023. 11. 10.

Unelte de bucătărie cu care poate nu sunteți familiarizat, dar ar trebui să le încercați

Vegan Milker Classic – Növényi tej készítő

Vrei să faci lapte proaspăt, hrănitor și natural pe bază de plante în confortul propriei case? Atunci Vegan Milker Classic a fost inventat pentru tine!

Acest dispozitiv robust deschide o nouă dimensiune a producerii laptelui vegetal. Tot ce aveți nevoie este un mixer de mana și un Vegan Milker și vă puteți pregăti băuturile preferate pe bază de plante în câteva secunde: fie că este vorba de lapte de cocos, lapte de ovăz, lapte de orez, lapte de soia, lapte de migdale sau orice alt lapte vegetal. (De asemenea, puteți urmări pașii din videoclipul din galeria de produse.)

Dar ce face Vegan Milker atât de special? Acesta este singurul dispozitiv de preparare a laptelui în care puteți toca, filtra și emulsiona ingredientele în același timp. Rezultatul final? Un lapte vegetal mai cremos si mai fin. În cele mai multe cazuri, te poți bucura de textura cremoasă perfectă în doar 5 minute.

În laptele vegetal realizat cu Vegan Milker, se păstrează toată valoarea nutritivă și gustul original al materiei prime și, de asemenea, este de 5 ori mai hrănitor decât băuturile industriale (conserve). În perioada de toamnă, când este de maximă importanță să ne păstrăm sănătatea și să ne întărim sistemul imunitar, acest lapte vegetal de casă, hrănitor, poate fi un adevărat salvator.

Uscător

Îți plac fructele și legumele uscate? Atunci ai nevoie de un uscător practic, din inox, precum uscătorul TRE SPADE Atacama Cube. Datorită designului său elegant, nu este doar funcțional, ci și estetic se potrivește perfect într-o bucătărie modernă

Excelent pentru uscarea legumelor, fructelor, ciupercilor, florilor, ierburilor, ierburilor, pastelor, feliilor de carne. Puteți seta cu ușurință timpul și temperatura de uscare pe panoul de control digital, astfel încât să puteți obține întotdeauna rezultatul perfect.

Ventilatorul încorporat asigură uscarea uniformă a alimentelor, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la feliile de diferite grosimi. In plus, datorita nivelului redus de zgomot, il poti folosi chiar si noaptea fara a fi deranjat de zgomotul de functionare.

Dar de ce merită să usuci acasă? Toamna este vremea fructelor uscate de sezon. Ele vă pot îmbogăți dieta, deoarece mâncăm mai puține fructe proaspete în această perioadă decât vara. Fructele uscate acasă sunt ușor de transportat și împachetat, așa că pot fi însoțitori grozavi într-o excursie de toamnă. În plus, este mai confortabil și mai rentabil să prepari delicatese uscate acasă decât să cumperi varianta gata făcută într-o pungă.

Dacă vrei să faci și delicii sănătoase și delicioase acasă, atunci acest uscător va fi alegerea perfectă pentru tine!

Răzătoare pentru brânză Louis Tellier One Touch

Îți plac preparatele cu brânză? Atunci faceți cunoștință cu răzătoarea pentru brânză Louis Tellier One Touch, care vă va ajuta să radați nu numai brânza, ci și nuci și ciocolată. Acest dispozitiv compact are un recipient de colectare practic: răzuirea nu a fost niciodată atât de simplu și curat.

Fie că este vorba de brânză tare precum parmezanul sau de brânză moale precum Trappist, le puteți răzui perfect în câteva secunde cu acest dispozitiv. Umpleți dispozitivul cu bucăți de brânză sau nuci, apăsați butonul Start și puteți rade direct pe alimente proaspăt servite sau în recipientul de colectare. În plus, veți găsi în ambalaj 2 discuri diferite: o răzătoare fină și una grosieră, astfel încât să puteți obține cea mai potrivită textură pentru fiecare aliment.

Știm cât de dificil poate fi curățarea răzătoarelor tradiționale de brânză, dar cu acest dispozitiv această problemă este de domeniul trecutului. Poate fi dezasamblat și curățat cu ușurință, iar rezervorul de colectare și discurile de răzătoare pot fi spălate și în mașina de spălat vase. Astfel poți economisi nu doar timp, ci și energie!

Supele crema calde sunt deosebit de populare în perioada de toamnă. Gândiți-vă doar cât de delicioasă poate fi o supă cremă de brânză sau o supă cremă de cartofi dulci cu brânză proaspăt rasă deasupra! Cu răzătoarea pentru brânză One Touch, mâinile tale nu vor obosi în timp ce răzuești, astfel încât să poți rade cu ușurință brânza pentru cantități mai mari de alimente.

ALLIGATOR aparat manual maruntit ceapa cu container

Îți place ceapa proaspătă în mâncare, dar nu atât de mult lacrimile care cad când le feliezi? Atunci vă arătăm acum un dispozitiv care va face munca în bucătărie o briză! Faceți cunoștință cu aparatul de maruntit ceapă Alligator!

Din ceapa presată cu o mișcare fermă, cuburile intră direct în recipientul transparent de colectare. Astfel, nu numai că poți economisi timp, dar nici nu trebuie să te lupți cu lacrimile tale. Aparatul este ușor de folosit și de curățat, astfel încât nu trebuie să petreceți ore întregi în bucătărie cu curățarea. Dimensiunea cubului de 6x6 mm este perfectă pentru majoritatea preparatelor, fie că este o tocană delicioasă sau o salată gustoasă. Lamele din oțel inoxidabil garantează o durată lungă de viață, în timp ce cadrul din plastic, presa și recipientul de colectare asigură ușurința în utilizare.

Cu tăietorul de ceapă Aligator, ai garantat că nu vei plânge de ceapă, așa că îți poți pregăti mâncărurile preferate zâmbind chiar și în zilele de toamnă.

 

Îți poți revoluționa rutina de bucătărie cu un singur clic! La noi veți găsi unelte de bucătărie care pot face ceea ce odinioară erau lacrimi (la propriu) o briză. Descoperiți lumea aparatelor moderne de bucătărie! Dati clic aici și schimbați rutina de bucătărie astăzi!

Articole similare pe această temă:

Faceți cunoștință cu storcatorul de fructe!

2024. 03. 22.

Citește mai departe


Meniu de ziua femeilor

2024. 02. 26.

Citește mai departe


Valentine's Day gastronomic

2024. 02. 05.

Citește mai departe


Mâncăruri de Crăciun inovatoare

2023. 12. 05.

Citește mai departe


Bomboane de pom de casă

2023. 12. 05.

Citește mai departe