gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Un robot de bucatarie iti usureaza munca

2023. 04. 24.

Un robot de bucatarie iti usureaza munca

Robotele de bucatarie Ankarsrum Asistent   

Robotele de bucatarie Ankarsrum Assistent sunt revolutionare in lumea electrocasnicelor. Are toate caracteristicile pozitive de care ai putea avea nevoie: sunt usor de utilizat, pot indeplini nenumarate sarcini diferite si reprezinta o calitate care il diferentiaza de celalalte roboti de bucatarie.

Masini deosebit de robuste, dar totuti usoare, care ocupa la fel de putin spatiu pe cat sunt de mare ajutor la indeplinirea sarcinilor din bucatarie!

 

Bucurati-va de toate avantajele robotelor de bucatarie!

Este imposibil sa enumeram toate caracteristicile benefice ale aparatului, deoarece descoperim mereu altele noi in timpul utilizarii.

De aceea dorim sa evidentiem cateva acum, ca un fel de mostra– restul va lasam imaginatiei dvs., sau mai bine zis sa le descoperiti toate caracteristiciile minunate in timpul utilizari!

Bucurati-va de toate avantajele vitezei reglabile! Sau profitati de posibilitatea de utilizare continua si de optiunile oferite de utilizare care pot fi setate si cu cronometru! Depinde de tine sa profiti la maximum de robotul de bucatarie Ankarsrum Assistant!

 

Accesoriile de baza a robotului de bucatarie Ankarsrum Assistent

Accesoriile de baza ale robotului de bucatarie Ankarsrum Assistent va pot oferi nenumarate idei cum sa va puteti usura munca in bucatarie!

In bolul de amestecare de 7 litri din otel inoxidabil, de exemplu, puteti framanta pana la 5 kg de aluat in acelasi timp! Daca aveti o mulțime de invitati pe care doriti sa satisfaceti, acesta va va fi de mare ajutor impreuna cu carligul de framantare si rola de framantare!

Dar nu putem trece peste bolul de amestecare de 3,5 litri, cu ajutorul caruia puteti bate frisca sau puteti amesteca creme cu usurinta! Telul dublu pentru frisca si cel pentru amestecare va face treaba in cateva secunde!

Si atunci nici nu am vorbit despre spatula care vine cu vasul metalic de amestecare, care impiedica aluatul sa se lipească de peretii vasului!

Acesta este doar varful aisbergului! Puteti comanda multe accesorii suplimentare pentru robotele de bucatarie Ankarsrum Assistant!

Faceti clic aici si aruncati o privire printre accesoriile suplimentare care pot fi comandate!

 

Cateva reguli de siguranta pentru utilizare optima!

Exista cateva reguli de siguranta pe care trebuie sa le evidentiem pentru a ne asigura ca utilizarea robotului de bucatarie sa fie sigura, confortabila si fara probleme!

Manualul de utilizare va va ajuta intotdeauna! Pana cand nu puteti folosi mașina (cu toate accesoriile sale) chiar si cu ochii inchisi, consultati manualul de utilizare! Sau vizionati canalul nostru video.

Cele mai importante avertismente sunt evidentiate aici:

  • Deconectati intotdeauna aparatul de la sursa de alimentare inainte de curatare, precum si la instalarea si indepartarea pieselor pentru a evita accidentele!
  • Nu atingeti niciodata partile in miscare!
  • Nu lasati nimic in apropierea rolului de amestecare in timpul functionarii!
  • Nu impingeti niciodata alimentele in accesoriile de macinat, razuit si presat cu mana, folositi intotdeauna tamperul!

 

Intretinerea si curatarea robotilor de bucatarie

Pentru a te putea bucura mult timp de toate avantajele si confortul robotului de bucatarie, acesta trebuie intretinuta!

Cand curatati robotul, nu lasati apa sau alte lichide sa atinga masina de baza care contine motorul! Nu scufundati niciodată masina de baza in apa! Acest lucru este deosebit de important pentru a evita riscul de electrocutare! Este suficient sa stergeti masina de baza cu o carpa umeda sau un burete! Evitati agentii de curatare puternici si substantele abrazive.

Majoritatea accesoriilor pot fi spalate in masina de spalat vase! (Cu exceptia capului de tocat carne si a melcului din el: acesta trebuie spalat manual!) Cu toate acestea, este important sa dezasamblati intotdeauna complet accesoriile inainte de spalare si sa le reasamblati numai cand sunt complet uscate!

 

Utilizarea masini de baza

Aparatul de baza este usor de utilizat - nu intamplator va face munca mult mai usoara!

Cand faceti paste, de exemplu, doar turnati ingredientele in bolul de mixare, fixafi rola de amestecare la o distanta de 2-5 cm de marginea vasului, setati viteza la minim si puteti porni masina!

Mariti treptat viteza, chiar pana la maxim, apoi setati comutatorul de timp la 5-6 minute si lasati masina sa funcționeze singura! (Daca credeti ca exista riscul ca masina sa impinga aluatul din ea insasi, doar mutati rola de amestecare mai departe!)

 

Robotul de bucatarie profesional va face munca mai usoara in urmatoarele feluri!

Sa vedem cum te poate ajuta un robot de bucatarie Ankarsrum Assistent cu accesoriile potrivite!

  • Puteti folosi rola de framantare pentru a amesteca carnea tocata, piure de cartofi, aluatul de prajitura cu unt si fructele de padure.
  • Telul dublu poate fi de mare ajutor la prepararea de frisca si clatite, pentru baterea a pana la 20 de albusuri de oua!
  • Cu telul de amestecare a cremei poti face usor prajiturile si aluatul pe baza de unt, dar poti sa amesteci si pateuri, prajituri sfaramicioase, glazure si bauturi cu gheata!
  • Trebuie mentionata si razatoarea, care poate fi folosita pentru a razui nuci, alune, migdale, parmezan, morcovi, ba chiar si cartofi!
  • Sa nu omitem din lista faptul ca robotul poate functiona si ca o moara de cereale sau ca o presa de muesli (adica ca o presa de fulgi). Puteti folosi moara pentru a macina ingrediente uscate (grau, secara, orz, hrisca, mei, orez, ovaz, condimente, ierburi uscate, seminte de in, mac, soia, boabe de cafea) fara probleme! Puteti macina pe doua niveluri de macinare: incepeti cu nivelul mai dur si apoi treceti la nivelul mai fin!

 

De asemenea, se va potrivi cu culoarea bucatariei tale!

Faptul ca robotul de bucatarie Ankarsrum Assistent este disponibile in multe culori diferite, poate nu este un aspect de neglijat! Rosu, alb, antracit, diamant negru - pentru a numi doar cateva dintre optiunile de culoare!

 

Cu siguranta veti gasi pe cel care se potriveste cel mai bine bucatariei tale! 

 

Imbunatatiti-va uneltele de bucatarie cu un robot de bucatarie frumos si extrem de practic, datorita caruia fiecare minut petrecut in bucatarie va fi o experienta unica!

Daca doriti ca munca sa fie mai usoara in bucatatrie, cumparati astazi unul dintre robotele de bucatarie Ankarsrum Assistant!

Faceti clic aicisi vizionati gama nosatra! 

Articole similare pe această temă:

Clatite pentru toata lumea de Ziua Copilului!

2024. 05. 15.

Citește mai departe


Ce vor mânca oamenii peste 100 de ani?

2024. 04. 19.

Citește mai departe


Gustări festive: Rețetă de tort cu ciocolată de Paște

2024. 03. 21.

Citește mai departe


Secretul pizzei napolitene

2024. 03. 11.

Citește mai departe


Tort cu nuca fara gluten cu coronita de smochine si reteta video

2024. 02. 26.

Citește mai departe



Produse aferente