gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Totul despre găluște aburite

2024. 01. 31.

Totul despre găluște aburite

Preferatul de iarnă al schiorilor: găluște aburite

Galustele la abur sunt un fel de mancare preferat in timpul sezonului de schi. Imaginați-vă munții acoperiți de zăpadă, unde schiorii stau într-un restaurant confortabil după o zi însorită de iarnă și se relaxează de oboseală cu o farfurie de găluște aburite. Nu întâmplător acest fel de mâncare este atât de popular în catering: este simplu, dar gustos și te încălzește perfect în zilele reci de iarnă.

Dar care este secretul succesului găluștelor la aburi? Ei bine, nu că oricine poate face asta! Deși vorbim de mâncare simplă și grozavă, nu contează cine, cum și cu ce o face!

Nu uita că majoritatea versiunilor necesită dulceață și nu contează cât de groasă sau acrișoară este. (Este de la sine înțeles că dulcețurile de casă bat versiunile cumpărate din magazin!)

Un alt factor cheie este aburirea adecvată. Aici intră în joc aburitorul de galuste Gassner (după cum am prezis deja în introducere). Pentru că nu contează ce dispozitiv folosești. La urma urmei, nu poți lăsa la voia întâmplării că găluștele au o textură și un gust perfect. În timpul fierberii la abur, trebuie să acordați atenție temperaturii și timpului, astfel încât găluștele să nu fie nici prea tari, nici prea moi.

Și nu putem pleca fără să mentionam crema de vanilie, care face mâncarea și mai specială – dacă este bine pregătită!

 

Ce face găluștele aburite să fie cerești (și sănătoase)?

Credeai că găluștele aburite nu sunt doar delicioase, ci și sănătoase?

Nu aveți nevoie de ulei pentru aburire, ceea ce înseamnă că conține puțină grăsime. Da, asta înseamnă că putem scăpa mâncând mai puține calorii în timp ce ne bucurăm de bogăția de arome. În plus, aburirea păstrează conținutul nutrițional al materiilor prime.

Dar cum faci găluștea perfectă aburită?

Primul pas este să alegi ingrediente proaspete, de înaltă calitate! Aluatul trebuie să fie ușor și aerisit (aveți nevoie de o mașină de frământat fiabilă pentru aceasta) pentru a absorbi bine aburul. Umplutura poate fi traditionala, precum dulceata de prune, dar puteti experimenta si arome noi, precum umplutura de nuca sau mac. (Macinați nuci și semințe de mac acasă cu accesoriul de măcinat nuci si accesoriul de măcinat mac care poate fi combinat cu robotul Assistant!)

Asigurați-vă că folosiți un cuptor cu aburi care asigură o distribuție uniformă a căldurii, astfel încât găluștele să fie gătite perfect pe toate părțile. Atenție la timpul de aburire: nu trebuie să fie prea moi sau prea tari.

În sfârșit, multe depind și de servire! Puțin zahăr pudră, crema de vanilie sau doar puțin fructe proaspete pot fi completarea perfectă pentru găluștele la abur.

 

Aparat cu abur pentru găluște

Alegerea producătorilor profesioniști de găluște aburite este aburitorul de galuste Gassner. Acest aburitor nu este doar fiabil și eficient, ci și extrem de ușor de utilizat.

În ceea ce privește datele tehnice: cu aburitorul, puteți controla temperatura de abur de la 30°C până la 110°C, ceea ce vă permite să pregătiți perfect nu numai găluștele aburite, ci și alte feluri de mâncare (vom reveni mai târziu la asta). Și protecția împotriva supraîncălzirii și sticla securizată vă asigură că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranță în timpul utilizării.

Utilizarea aburitorul de galuste Gassner nu este complicată:

  • umpleți rezervorul cu cantitatea necesară de apă
  • conectați la rețeaua electrică,
  • și setați temperatura dorită!

Datorita timpului de incalzire rapida si a functionarii economica de energie, nu trebuie sa asteptati mult pana cand aparatul sa fie gata de utilizare.

Ușurința de curățare este, de asemenea, un aspect important. Suprafața interioară este din oțel inoxidabil, astfel încât curățarea este rapidă și ușoară. Pentru intretinerea regulata, trebuie doar sa urmati instructiunile producatorului: trebuie sa folositi un agent de curatare adecvat si nu curatati aparatul cu jet de apa.

Acest aparat cu aburi este alegerea perfecta pentru orice restaurant unde pregatirea galustelor aburite si a altor preparate la aburi joaca un rol important.

 

Descoperiți posibilitățile nesfârșite aburitorului de galuste!

Așa cum am promis, să vedem și ce alte posibilități se află în aburitorul de galuste!

Aparatul de găluște cu aburi Gassner este un instrument de bucătărie versatil, o adevărată comoară pentru bucătarii creativi. Nici măcar nu trebuie să plecam de la găluște cu aburi! Gândiți-vă la umpluturi cu fructe precum mere sau cireșe, sau chiar versiuni sărate, cum ar fi brânză afumată sau găluște de legume. Aparatul este perfect potrivit și pentru prepararea acestor preparate gourmet.

Dar nu te opri aici! Cu aparatul cu aburi Gassner, puteți face, de asemenea, legume și paste fantastice la aburi. Încercați broccoli aburit, conopida la abur sau chiar sparanghelul aburit, care își păstrează textura crocantă și nutrienții în cuptorul cu abur.

Nici iubitorii de paste nu pot fi lăsați deoparte: în vasul cu aburi, puteți pregăti cele mai delicioase dim sum sau wonton-uri aburite, care vă vor impresiona cu siguranță oaspeții.

Cu aparatul de găluște cu aburi Gassner, bucătăria poate deveni un adevărat laborator creativ în care se nasc noi arome și texturi. Descoperiți cât de versatil poate fi acest instrument minunat!

 

Imaginează-ți că restaurantul tău oferă găluște aburite perfect aburite și alte feluri de mâncare delicioase! Aparatul de găluște cu aburi Gassner poate transforma acest lucru în realitate!

Comanda de la noi ca sa-ti surprinzi oaspetii cu specialitati deosebite anul acesta!

Articole similare pe această temă:

Mâncăruri de Crăciun inovatoare

2023. 12. 05.

Citește mai departe


Mâncăruri tradiționale de Crăciun

2023. 12. 05.

Citește mai departe


Cum se folosește mosul de craciun de ciocolată!

2023. 12. 05.

Citește mai departe


ANKARSRUM Kuglof cu mac si lamaie, cu video reteta

2023. 03. 03.

Citește mai departe


Mákkal szórt bagett

2020. 07. 15.

Citește mai departe



Produse aferente