gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Secretul clătitelor divine: aparatele de clătite

2023. 07. 31.

Secretul clătitelor divine: aparatele de clătite

Clatita cereasca

Fiecare mamă, fiecare bunica are propria ei rețetă de clătite. În fiecare familie, în aluatul de clătite se adaugă făină, ouă, sare, zahăr și lapte sau apă sodă în proporții diferite. Și nici nu poți spune că o rețetă este mai bună sau mai proastă decât cealaltă. Fiecare dintre ele are propriul său caracter special și unic, care îl face unic.
Nu întâmplător clătitele au cucerit întreaga lume. Și rezultă că, la fel ca fiecare familie, fiecare țară are propria sa versiune de clătite.

 

O mie de versiuni de clătite

În mod clasic, așa cum știm noi, maghiarii, clătitele sunt făcute din aluat lichid și prăjite pe ambele părți. Totuși, chiar și aici, părerile sunt împărțite despre cât de gros trebuie să fie aluatul prăjit și, deși majoritatea jură pe variantele dulci, varianta sărată este și ea foarte frecventă. Ingredientele menționate mai sus se schimbă și sunt completate cu alte ingrediente în funcție de țara în care ne aflăm.

Și bineînțeles, umplutura poate fi o mie de diferite (chiar dacă există umplutură, pentru că nu este neobișnuit să o mănânci singură sau ca garnitură). Aproape toată lumea este familiarizată cu dulceața, brânza de vaci și clătitele cu cacao, dar lista poate fi continuată foarte mult timp, în aluat pot fi adăugate mii și mii de umpluturi delicioase. Mai mult, cunoaștem mai multe variații chiar și în ceea ce privește servirea: unii rulează clătitele, alții o pliază și cu siguranță există și alte soluții pe lângă acestea.

 

Aparate pentru clătite

Secretul clătitelor divine nu stă doar în rețetă. Ingredientele pot varia, dar clătitele sunt delicioase peste tot. Poate că cheia este că clătitele sunt de obicei făcute cu dragoste, deoarece oricine face clătite poate fi aproape sigur că va fi mulțumit de ele.

Totuși, acest lucru nu ar fi suficient dacă pregătirea lui ar fi greoaie și plină de supărări. Este exact ceea ce poți evita dacă folosești aparate profesionale pentru clătite, care vor face coacerea lor o joacă de copii!

 

Aparat electric de clatite GAMMO

Aparatul electric de clatite GAMMO are un diametru de 40 cm si este un adevarat instrument profesional. Puternic si de incredere, cu o suprafata speciala de copt antiaderent care asigura distributia uniforma a caldurii si este usor de curatat.

De asemenea, vine cu o spatulă pentru netezirea aluatului de clătite și merită să obțineți o pâlnie de dozare pentru a face lucrul și mai precis și mai fin.

Și dacă vrei să lucrezi și mai rapid și mai eficient pentru ca toate clătitele să fie gata la timp, atunci alege varianta dublă, pe care poți coace două clătite în același timp pe 2 suprafețe de coacere reglabile separat:  aparat de clatite electric dublu GAMMO.

 

LA FELSINEA Crepes LS aparat electric de clatite

Dacă munca rapidă și eficientă este importantă, pentru că de exemplu conduci un bufet, cafenea sau restaurant unde cineva îți cere clătite în fiecare minut, atunci aparatul electric de clătite LA FELSINEA Crepes LS te poate servi bine!

Aparatul compact se potrivește în spații mici și este extrem de ușor de utilizat datorită designului său practic. Fără îndoială că aveți nevoie de el dacă doriți să coaceți rapid clătite de calitate excelentă și delicioase.

 

SAMMIC CG-140 aparat de făcut clătite pe gaz

Iar dacă sunteți în căutarea unui aparat de clătite pe gaz, atunci  aparatul de făcut clătite pe gaz SAMMIC CG-140 va fi alegerea potrivită.

Cu versiunea sa dublă, eficiența poate fi crescută și mai mult cu aparatul de clătite cu gaz dublu SAMMIC CG-240.

 

Sperăm că v-am făcut să aveți o clătită bună! Indiferent dacă doriți să vă serviți familia, rudele, prietenii sau oaspeții dvs. cu clătite divine, un aparat de făcut clătite vă va fi la îndemână! Doar faceți clic aici și îl puteți alege pe cel care vă place!

Articole similare pe această temă:

Clatite pentru toata lumea de Ziua Copilului!

2024. 05. 15.

Citește mai departe


Cărucior de servire: când este util?

2024. 04. 26.

Citește mai departe


Ce vor mânca oamenii peste 100 de ani?

2024. 04. 19.

Citește mai departe


Gustări festive: Rețetă de tort cu ciocolată de Paște

2024. 03. 21.

Citește mai departe


Secretul pizzei napolitene

2024. 03. 11.

Citește mai departe



Produse aferente