gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Instrumente obligatorii pentru cofetarii profesionisti si amatori

2023. 04. 27.

Instrumente obligatorii pentru cofetarii profesionisti si amatori

1. Robot de bucatarie

Este greu de exprimat in cuvinte cat de usor iti face treaba un robot de bucatarie. O necesitate pentru cofetarii profesionisti si foarte recomandat pentru cofetarii amatori!

Robotele de bucatarie Ankarsrum Assistent pe care le comercializam sunt usor de folosit si au aproape nenumarate functii. Veti putea indeplini atat de multe sarcini cu ei cu usurinta incat, in final, sarcinile din bucatarie v-or fi o joaca de copii. Bucurati-va de toate avantajele vitezei reglabile, ale utilizarii continue sau ale cronometrului incorporat.

Cu ajutorul rolei de framantat puteti pregati aluatul pentru, de exemplu, prajituri cu unt in cateva secunde. Puteti folosi telul atunci cand faceti prajituri sau clatite, printre altele. Si nu veti avea nevoie de  o masina de framantat separata!

Si atunci nici nu am vorbit despre accesoriul de macinat cereale si mac!

 

2. Tave si vase

Desigur, ca patiser (chiar daca coaceti doar ca hobby), veti avea nevoie de oale si tave de inalta calitate.

Coaceti prajiturile in tave de calitate, astfel incat sa nu se arda sau sa ramana crude. Este bine daca ai tave de copt rotunde si dreptunghiulare, precum si forme de placinta, briose si kuglof.

Puteti amesteca si pregati ingredientele in oale sau boluri de amestecare. Pentru o prajitura cu budinca, de exemplu, o oala in care puteti gati cu pricepere budinca este la indemana.

Cu siguranta nu vei avea succes fara tavi si vase. A face prajituri si deserturi in mod natural necesita si aceste unelte de bucatarie.

Aruncati o privire la gama noastra, unde poti alege pe cele care iti plac din nenumarate oale si tave diferite!

 

3. Accesorii pentru patiserie

Exista nenumarate accesorii de patiserie care nu pot lipsi din bucataria unui cofetar! Acestea sunt instrumentele care desi sunt simple, fac munca enorm de usoara.

De exemplu, clestele de bucatarie, cu ajutorul carora vei putea servi prajiturile cu precizie.

Dar putem aminti si pudriera de zaharsacul cofetar sau sita. Dar este posibil ca o presa biscuiti si o palnie dozatoare sa fie de asemenea utile!

 

4. Frigider si congelator

Multe prajituri sunt cele mai bune atunci cand sunt reci si sunt multe care pot fi pastrate doar la frigider. Deci, este firesc ca veti avea nevoie de un frigider si chiar de un congelator.

Aici vei gasi cele mai bune modele! Doar faceti clic aici si vizionati gama noastra! Este cert ca o vei gasi pe cea care este cea mai ideala alegere pentru tine!

 

5. Celelalte „extra”

Daca esti profesionist (sau macar incepi sa treci de la nivelul amator sau hobbyist la cel semi-profesional), atunci iti poti permite unul sau doua instrumente in plus, mai specializate.

Ce ziceti de un  aburitor de galuste de exemplu? Un astfel de dispozitiv este excelent pentru a face si a mentine calde galuste, sau knedli (chiar și legume aburite). Se caracterizeaza printr-un timp scurt de incalzire si o izolare termica excelenta, astfel incat il puteti folosi fara probleme si confortabil.

Daca nu doriti un aburitor de galuste, un aparat de waffle merita achizitionat. Familia ta probabil că nu va obiecta, deoarece cu ea le vei face waffle divine!

 

Daca ti-a placut postarea, viziteaza pagina noastra de Facebooksi da-ne un like pentru a nu rata nicio noutate!

Si tineti un ochi deschis printre produsele cu reducere, este usor sa obtii un dispozitiv profesional la o fracțiune din pretul initial!

Articole similare pe această temă:

Clatite pentru toata lumea de Ziua Copilului!

2024. 05. 15.

Citește mai departe


Ce vor mânca oamenii peste 100 de ani?

2024. 04. 19.

Citește mai departe


Gustări festive: Rețetă de tort cu ciocolată de Paște

2024. 03. 21.

Citește mai departe


Secretul pizzei napolitene

2024. 03. 11.

Citește mai departe


Tort cu nuca fara gluten cu coronita de smochine si reteta video

2024. 02. 26.

Citește mai departe



Produse aferente