gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Delicatese pentru ziua copiilor

2023. 05. 22.

Delicatese pentru ziua copiilor

Delicatese pentru ziua copiilor

Suntem siguri ca doriti sa faceti Ziua Copilului foarte memorabila pentru copiii vostrii. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa-i surprinzi nu doar cu cadouri, ci si cu delicatese care ii vor face sa-si linga toate cele zece degete. Cu siguranta le uimii cu cateva gustari gustoase.

Tineti cont de faptul ca pentru copii, delicatesele inseamna altceva decat pentru dvs.! Poate ca partenerul tau te-ar face incredibil de fericit daca te-ar surprinde cu, sa zicem, o salata de fructe sau o salata divina de primavara – dar pentru copii, un sandvis de inghetata va avea mai mult succes!

Intelegem perfect daca nu vreti sa le oferiti intotdeauna dulciuri zaharoase sau uleioase, dar puteti face o exceptie de cateva ori pe an (ziua copilului, ziua de nastere, ziua onomastica). Aceste delicatese se pot prepara si intr-un mod sanatos: cu putina cercetare sau creativitate, sigur vei gasi cateva retete sau solutii care te ajuta sa le faci sanatoase!

Ei bine, sa vina detaliile! Va oferim cateva sfaturi ce sa puneti pe masa in ultima duminica a lunii mai!

Biscuiti

Cu biscuiti irezistibil de crocanti, este destul de sigur ca o sa ai succes! Ciocolata, crema de alune, Nutella, dulceata, fructe uscate - gama de posibilitati este nelimitata. 

Si nu este atat de greu sa le prepari (mai ales daca ai acasa o presa de biscuiti excelenta), asa ca poti chiar sa le prepari impreuna cu copiii!

Daca ai deja acasa un robot de bucatarie Assistent si un accesoriu de tocat carnea, atunci tot ce ai nevoie este presa de biscuiti Ankarsrum Assistent pentru a face cu adevarat usor prepararea delicateselor!

Aceasta este o oportunitate grozava pentru un program comun de care va veti bucura cu totii si chiar veti dezvolta copilul! Si puteti consuma cu bucurie biscuitii finiti stiind ca acesta este intr-adevar rodul muncii comune!

Briosa

Multi copii iubesc briosele. (Si sa recunoastem, nici noi, adultii, nu le putem rezista.) Nu exista nicio indoiala ca va avea succes de Ziua Copilului. 

Pentru unii copii, doar faptul ca pot scoate hartia de pe fundul brioselor finite le aduce bucurie. Asa ca ai grija nu doar cand pregatesti briosele, ci si cand le mananci: bucura-i pe cei mici lasandu-i sa le "coajeasca" pentru tine!

Suntem convinsi ca briosele vor fi o alegere buna. Faceti clic aici si obtineti o forma de briose de calitate!

Clatite

Clatitele sunt si ele din categoria cu care nu poti gresii! Dar Intr-adevar: cunosti pe cineva caruia nu-i plac clatitele? Clatite sarate, clatite dulci. Clatite americane, caserole de clatite. Suna bine, nu-i asa?

„Varietatea ma incanta!” se spune. Ei bine, in cazul clatitelor, acest lucru este adevarat. Cu o usoara exagerare: le poti umple cu practic orice: dulceata de casa gătite, cacao, scortisoara, crema de ciocolata sau branza.

Si daca vremea este buna, puteti chiar face clatitele in aer liber! Indreptati-va spre terasa, pentru ca atmosfera buna sa fie insotita de aer proaspat si soare! Achizitionati un aparat electric de clatite pe care il puteti folosi cu usurinta si sa inceapa distractia!

Waffle

Lista noastra nu ar fi completa fara sa mentionam waffle-le! La urma urmei, waffle sunt si ele o delicatesa care poate veni in orice cantitate si in orice varietate!

Varietatea este garantata de milioanele de toppinguri care pot fi adaugate. Este un moment minunat pentru a adauga fructe in desert in cantitati mari si, bineinteles, nu lasati nici crema de ciocolata, sosul de ciocolata si frisca in frigider! In plus, poti pregati si putina budinca – ca sa nu mai vorbim de inghetata!

Diversitatea optiunilor de preparare se adauga la varietate! Forma clasica este doar varful aisbergului! De exemplu, ati auzit de waffle bubble? Si despre waffle in forma de inima? Si cum ramane cu waffle in forma de acadea? Acesta este cu adevarat extra si special! Daca nimic altceva, este garantat ca Ziua Copilului sa fie memorabila pentru copii!

Inghetata

Daca am mentionat inghetata, atunci nu putem omite ideea de inghetata de casa! Nu exista nimic mai interesant pentru un copil decat sa faci inghetata sa te bucuri de el acasa! 

Cu aparatul de Inghetata Hendi de 2 litri, nu va dura mai mult de 1-2 ore! Trebuie doar sa introduceti ingredientele impreuna - iar masina isi face treaba automat! Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de inghetata, care stii exact din ce este facuta: asa ca nu va trebui sa-ti faci griji pentru problemele cauzate de sensibilitatile alimentare!

Popcorn

Este bine sa ai cateva idei de gustari sarate in arsenalul tau! Nu tuturor le plac dulciurile, asa ca trebuie sa mentionam si cateva gustari sarate.

Popcornul se explica de la sine - daca imi permit sa spun asa. Ceea ce adauga un plus este ca sa il faci cu un aparat de popcorn grozav! Puteti face chiar si o portie mai mare cu el in cateva secunde, astfel incat nimic altceva nu va putea sta in calea vizionarii unui film de familie cu o gustare.

Snitel si cascaval pane

Copiii cer de cele mai multe ori snitel si cascaval pane in restaurante. Asa ca de ce sa nu-i surprinzi cu asa ceva de Ziua Copiilor?

Cu ajutorul unei friteuze, va fi o joaca de copii sa prajesti delicatesele pufoase si garnitura care le acompaniaza, cartofii prajiti clasici! Mai mult, poti chiar sa faci si ketchup acasa – pentru ca poti fi sigur ca vor dori ketchup pentru gustari!

 

Speram ca v-am putut oferi cateva idei pentru ca Ziua Copiilor sa fie o adevarata sarbatoare pentru copii si in sensul gastronomic! Desigur, lista noastra este departe de a fi completa: poti intreba pe buna dreptate unde sunt pizza, vata de zahar sau gogosi! Nu lasa nimic sa-ti limiteze imaginatia! La noi poti obtine tot ce ai nevoie!

Articole similare pe această temă:

Gustări festive: Rețetă de tort cu ciocolată de Paște

2024. 03. 21.

Citește mai departe


Secretul pizzei napolitene

2024. 03. 11.

Citește mai departe


Tort cu nuca fara gluten cu coronita de smochine si reteta video

2024. 02. 26.

Citește mai departe


Cum să economisești timp în bucătărie?

2024. 02. 20.

Citește mai departe


3 retete rapide si usoare

2024. 02. 07.

Citește mai departe



Produse aferente