gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Certificatul Dun & Bradstreet: un angajament al stabilității afacerii

2024. 02. 19.

Certificatul Dun & Bradstreet: un angajament al stabilității afacerii

 

As the Dun & Bradstreet rating indicates: we are on the right track in building and developing our company, and we will continue to be a stable player on the market in the future.Pentru mulți, numele Dun & Bradstreet este deja o garanție a fiabilității financiare și a stabilității afacerii. Acest furnizor internațional de informații de afaceri și companie de rating a fost un jucător cheie în lumea afacerilor de multe decenii, iar ratingurile lor sunt nu numai o glorie pentru afaceri, ci și un avantaj serios.

Este o deosebită onoare pentru compania noastră să fie printre cele mai stabile companii pentru a doua oară pe baza ratingului obiectiv al Dun & Bradstreet. Acest certificat nu există doar pe hârtie; în spatele acesteia se află o metodologie cuprinzătoare și măsurată continuu, dezvoltată de experți internaționali. Drept urmare, stabilitatea financiară și fiabilitatea afacerii companiei noastre au primit o certificare a cărei importanță crește pe zi ce trece în lumea afacerilor.

Certificatul AAA Dun & Bradstreet, pe care compania noastră l-a primit, indică clar că riscul financiar al stabilirii unei relații de afaceri cu noi este extrem de scăzut. Această recunoaștere nu reflectă doar performanța noastră trecută, dar ne întărește și perspectivele viitoare. Acest rating nu ține cont doar de situația actuală, ci privește și în perspectivă și estimează probabilitatea ca o companie să devină insolvabilă în anul următor.

Este important de subliniat că evaluarea Dun & Bradstreet nu se bazează doar pe câteva date. Pe lângă sursele oficiale, sunt luați în considerare mulți alți factori, precum vârsta companiei, activitatea, dimensiunea sau chiar disciplina de plată. În acest fel, ratingul oferă o imagine realistă și cuprinzătoare a întreprinderii, ajutând partenerii de afaceri în luarea deciziilor.

Prin urmare, certificatul Dun & Bradstreet nu este doar un compliment, ci un avantaj clar pe piață. Demonstrează angajamentul companiei noastre față de stabilitatea financiară și fiabilitatea afacerii și, de asemenea, întărește mesajul către clienții, furnizorii și angajații noștri că pot construi o relație de afaceri pe termen lung și solidă cu compania noastră.

După cum indică ratingul Dun & Bradstreet: suntem pe drumul cel bun în construirea și dezvoltarea companiei noastre și vom continua să fim un jucător stabil pe piață în viitor.

Articole similare pe această temă: