gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Asa maruntiti ingredientele in cateva secunde

2023. 05. 19.

Asa maruntiti ingredientele in cateva secunde

A hozzávalók előkészítése

Multi oameni considera ca pregatirea ingredientelor este cea mai obositoare dintre sarcinile din bucatarie. Decojirea, taierea, felierea, maruntirea, taierea cubuletelor si zdrobirea sunt necesare - si acestea pot fi cu siguranta sarcini obositoare. Cel putin daca nu le faci cu instrumentele potrivite! 

Cu toate acestea, daca aveti la dispozitie unelte si masini care usureaza semnificativ aceste sarcini, procesele din bucatarie vor fii mai usoare si nu veti gasi totul plictisitor!

Maruntirea

Cu ajutorul tocatoarelor de bucatarie, de exemplu, poti economisi mult timp si energie si te poti scuti de o multime de munca meticuloasa, plictisitoare. Cat ai clipi, poti toca ceapa, toca legumele si fructele, macina nuci sau seminte in cateva secunde.

Practicitatea este sporita doar de faptul ca tocatoarele au multe alte functii pe langa maruntire. Daca profitati la maximum de potentialul lor, ei pot juca multe roluri diferite si diverse in bucatarie si in viata de zi cu zi. 

Tocmai de aceea, nu conteaza care tocator ai ales!

JUPITER konyhai aprítógép

Tocatorul electric de bucatarie JUPITER cu o capacitate de 1,2 litri este o piesa excelenta a liniei de produse Jupiter de inalta calitate. 6 lame din otel inoxidabil, ascutite, curbate asigura tocarea perfecta a legumelor si fructelor, precum si amestecarea si zdrobirea rapida a altor alimente. Lamele functioneaza rapid si uniform, masina efectueaza o munca fiabila.

Fie ca este vorba de tocat nuci, branza, ceapa, paine uscata, legume sau fructe, tocatorul de bucatarie JUPITER nu cunoaste obstacole. Puteti face sos, creme, inghetata sau chiar pesto cu el in cateva secunde.

Tocatorul de bucatarie JUPITER este usor de utilizat datorita bolului de lucru din sticla anti-alunecare. Este usor de dezasamblat, deci este usor de curatat si toate piesele, cu exceptia unitatii motorului, pot fi spalate in mașina de spalat vase.

Mini tocator manual INNOVAGOODS cu snur

Daca va place sa tineti lucrurile in mana (chiar si la propriu) si preferati sa coordonati direct activitati precum tocatul, atunci aveti nevoie de  mini tocatorul manual INNOVAGOODS!

Folosind mini tocatorul manual INNOVAGOODS, puteti toca ingredientele cu propriile maini, cu un efort minim. Tu misti mainile - tocatorul toaca! Esenta designului aparatului este ca invartiti lamele tragand de snur. 

Tot ce trebuie sa faceți este sa rupeti ingredientele pe care doriti sa le taiati in cateva bucati si să le puneti in tocator, apoi sa inchideti recipientul tocatorului. Tineti vasul deasupra cu o mana si trageti sfoara cu cealalta - cu cat trageti mai mult de ea, cu atat veti toca mai fin:

  • Cu 1-5 trageri, puteti taia in bucati mai mari,
  • Cu 6-10 trageri, maruntirea va fi medie,,
  • Cu 11-20 de trageri, puteti toca fin ingredientele
  • Si cu mai mult de 20 de trageri, obtineti piure.

Lamele de tocat curbate din inox ale tocatorului manual INNOVAGOODS sunt pozitionate una deasupra celeilalte in bol, ceea ce face ca tocatul sa fie mai rapid si mai eficient. Tocatorul vine si cu o paleta de amestecare si un capac de inchidere, astfel incat sa poti amesteca ce iti trebuie in recipient si chiar sa il pui la frigider daca este cazul. Iar curatarea acestuia este usora, deoarece poate fi dezasamblata cu usurinta, iar lamele pot fi spalate individual sub un jet de apa.

 

Daca doriti sa economisiti timp si energie in timpul pregatirilor pentru gatit, folositi un tocator: puteți comanda de la noi tocatorul de bucatarie JUPITER si mini tocatorul manual INNOVAGOODS in cateva secunde. 

Iar daca sunteti in cautarea unui dispozitiv pentru procesarea cantitatilor de restaurant, aruncati o privire la gama noastra! In webshopul nostru gasiti si masini pentru curatarea, prelucrarea si pasarea legumelor!

Articole similare pe această temă:

Clatite pentru toata lumea de Ziua Copilului!

2024. 05. 15.

Citește mai departe


Ce vor mânca oamenii peste 100 de ani?

2024. 04. 19.

Citește mai departe


Gustări festive: Rețetă de tort cu ciocolată de Paște

2024. 03. 21.

Citește mai departe


Secretul pizzei napolitene

2024. 03. 11.

Citește mai departe


Tort cu nuca fara gluten cu coronita de smochine si reteta video

2024. 02. 26.

Citește mai departe



Produse aferente