gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Ajutoare esențiale pentru grătar

2021. 06. 02.

Ajutoare esențiale pentru grătar

Pe vreme bună, pe vreme rea, gătiți mâncare pe grătar! Produsele noastre legate de grătar aduc gustul deosebit al gustărilor în aer liber, bucuria grătarului și atmosfera unui grătar.
Știm că grătarul nu mai este privilegiul celor care locuiesc într-o grădină, deoarece pe piață sunt disponibile și multe grătare de masă. Cu toate acestea, există accesorii mici, dar indispensabile care fac munca și mai plăcută!

Grătar fără granite

Faceți cunoștință cu grătarul practic de cărbune pliabil de la Innovagoods făcând clic AICI, care este disponibil într-o versiune portabilă. O alegere ideală pentru grătar în aer liber, cu familia și prietenii pe terasă sau în grădină.
Desfaceți grătarul și puneți-l pe o suprafață plană și rezistentă la căldură (de preferință pe pământ). Puneți tava de cărbune la loc, încălziți-o, așezați grătarul și puteți începe să faceți grătar pe terasă, balcon sau spațiu deschis după propriul gust.

Condimenare

Condimentarea alimentelor preparate este esențială pentru a obține o experiență gustativă potrivită. Rasnita noastra profesionala de condimente este si un recipient de depozitare, astfel incat vei avea mereu la indemana cele 4 condimente cele mai des folosite. Așezați capul morii pe recipientul de condimente necesar, reglați finețea măcinată și adăugați condimente după bunul plac. Recomandăm acest super instrument în primul rând pentru măcinarea sării grunjoase și a boabelor de piper, dar celelalte două recipiente pot fi umplute și cu alte condimente. Vezi cum funcționează aici!

Legume proaspete făcute ușor

Dar dacă vrei să oferi și legume proaspete la grătar? Aici intră în joc mandolina de tăiat legume Innovagoods, care rezolvă cu ușurință toate sarcinile de tăiere a legumelor. Într-un design compact, are 7 funcții diferite, inclusiv tăierea cubulețelor, înjumătățirea, felierea și tăierea julienne, astfel încât să puteți combina rapid o salată de legume răcoritoare în timp ce carnea este pe gratar.

Potolirea setei

Cea mai mare bucurie este când berea este rece! Pentru aceasta, vă recomandăm să oferiți oaspeților tăi bautura rece într-o manieră profesionistă. Dozatorul de băuturi Innovagoods este portabil și de masă, deci este un accesoriu perfect pentru localurile de mic dejun, restaurante tip bufet, servicii de petrecere sau chiar evenimente de familie și sărbători în grădină. Un recipient de gheață închis poate fi plasat în mijlocul rezervorului, astfel încât berea, limonada și alte băuturi să poată fi răcite și distribuite continuu. Cunoaște-l mai bine în acest videoclip!

 

Dacă ai chef de grătar, nu ezita! Vizitați  site-ul nostru și obțineți toate accesoriile necesare pentru o petrecere perfectă de grătar!

 

 

Articole similare pe această temă:

5 moduri surprinzătoare de a folosi cartofii

2023. 09. 04.

Citește mai departe


Istoria BBQ-ului

2023. 06. 26.

Citește mai departe


Totul despre gratar de primavara

2023. 03. 29.

Citește mai departe


Gratar de primavara

2023. 01. 30.

Citește mai departe


Streetfooduri favorite

2021. 11. 05.

Citește mai departe



Produse aferente