gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Blog

Faceți cunoștință cu storcatorul de fructe!

2024. 03. 22.

Faceți cunoștință cu storcatorul de fructe!

Avantajele storcatorului

Un storcator este un instrument care nu poate lipsi din bucataria ta daca vrei sa pregatesti rapid si usor mese sanatoase, sa economisesti timp si sa ai o alimentatie variata.

Acest instrument de bucătărie creează oportunitatea de a pregăti băuturi și mese delicioase, bogate în fibre, din fructe și legume proaspete, bogate în nutrienți, în cel mai scurt timp. Ai auzit bine, îl poți folosi nu numai pentru smoothie-uri!

 

Utilizarea variata a storcătorului

Se poate ca primul lucru care ti-a venit in minte cand te-ai gandit sa folosesti un storcator a fost sa faci smoothie-uri delicioase in tot felul de culori. Cu toate acestea, se poate aplica mult mai mult decât atât, posibilitățile sunt practic nesfârșite. Am încercat să colectăm idei pentru tine care ar putea fi speciale!

 

Mic dejun: Smoothie bowl

Dacă doriți să mâncați un mic dejun cu adevărat sățios, bogat în energie și sănătos, un smoothie bowl este o alegere excelentă! Practic este un smoothie foarte gros pe care îl poți mânca cu o lingură. Secretul este să folosești mai multe fructe (de preferință congelate) și mai puțin lichid.

Sfat: Pentru a obține densitatea potrivită, adăugați semințe de chia, iaurt grecesc și gheață. (Pe site-ul nostru, puteți găsi și aparate multifuncționale care au un program separat pentru prepararea cocktail-urilor/smoothie-urilor cu gheață.) Serviți micul dejun finisat cu semințe și fructe proaspete.

 

Prânz: Supe

Cu ajutorul storcatorului de fructe si legume vei putea crea supe incredibil de moi si cremoase. Fie ca este vorba de o supa crema rece de zmeura sau de o supa crema de legume, calda, divina, cu acest instrument rezultatul va fi un succes garantat!

Sfat: Gatiti materia prima a supei pe care ati ales-o pana se inmoaie (poate fi, de exemplu, sfecla), apoi mixati-l cu putina supa de pui. Datorită acestui fapt, textura „materialului de bază” va fi mult mai cremoasă. După ce l-ați amestecat, puneți-l înapoi pe aragaz și adăugați smântână pentru gătit. Când este gata, adăugați condimente după gust!

 

Cina: Sosuri

Datorită funcției de mixer a storcătorului, puteți face chiar și sosuri delicioase de casă pentru cină.

Sfat: Puneți roșiile și frunzele de busuioc în aparat, apoi adăugați sare, piper, oregano și cimbru după gust după mixare. După aceea, poți aplica sosul pregătit pe pizza ca bază, dar poate fi folosit si pentru spaghete.

 

Ce tip sa alegem?

Puteți găsi mai multe tipuri de storcatoare pe site-ul nostru, astfel încât aveți posibilitatea de a alege aparatul care corespunde cel mai bine nevoilor și așteptărilor dumneavoastră. Toate dispozitivele sunt foarte ușor de utilizat și pot fi ușor dezasamblate și curățate după utilizare.

  • Dacă vrei să-l folosești în scopuri mai simple, atunci storcatorul SAGE Juicer Cold PLUS poate fi o alegere excelentă pentru tine, dar dacă vrei ceva cu adevărat în plus, ar trebui să iei unul dintre produsele multifuncționale.
  • Sage 3x bluicer și Sage 3x bluicer pro pot fi, de asemenea, folosite ca mixere, smoothie maker și storcatoare.
  • Storcatorul sage juicer cold xl are un recipient de 2 litri si o deschidere de incarcare foarte mare. Datorită acestui lucru, puteți adăuga chiar și legumele și fructele pe care doriți să le folosiți întregi.

 

Rezumat

Pe scurt, se poate spune că cu un storcător nu poți fi doar un adevărat super-erou care poate face o mie de lucruri deodată, dar poți pregăti și mâncare divină. Datorită selecției largi, puteți alege ușor și simplu mașina care vi se potrivește cel mai bine.

Dacă vă întrebați ce alte caracteristici are fiecare storcator, dați clic aici!

 

Dacă doriți să citiți conținut similar interesant și să cunoașteți rețete noi, fiți cu ochii pe pagina noastră pentru a nu rata noutățile!

Articole similare pe această temă:

Meniu de ziua femeilor

2024. 02. 26.

Citește mai departe


Valentine's Day gastronomic

2024. 02. 05.

Citește mai departe


Mâncăruri de Crăciun inovatoare

2023. 12. 05.

Citește mai departe


Bomboane de pom de casă

2023. 12. 05.

Citește mai departe


Cum se folosește mosul de craciun de ciocolată!

2023. 12. 05.

Citește mai departe