HORECATECH blat servire din lemn cu placi rotunde din ardezie
Producător: HORECATECH • Număr articol: HA028
Tineti o degustare de bere artizanala, cidru sau chiar whisky acasa, in pivnita sau in restaurant cu aceasta tava de servire ergonomica. Puteti oferi un total de 4 bauturi diferite sau alte mancaruri gourmet pe suporturi detasabile din ardezie.
Continuă la descrierea completă a produsului »
Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 1 an(i) • Țara de origine: Italia • Cod TARIC: 82100000
Descriere produs
HORECATECH blat servire din lemn cu placi rotunde din ardezie
Tava practica de servire cu pietre de ardezie detasabile. Perfect pentru degustarea si servirea diferitelor bauturi, sosuri, salate si mini deserturi.
Scrieti cu creta numele bauturii sau al felului de mancare oferit pe placa pentru o identificare usoara. Cand degustarea se termina, sterge piatra de ardezie.
4 pietre de ardezie detasabile (Ø100mm)
Tava de servire durabila, usoara, din lemn de salcam
Usor de curatat
Parametri
Latime |
|
600 mm |
Adancime |
|
140 mm |
Inaltime |
|
15 mm |
Greutate netă |
|
2 kg |
Produse asociate
HORECATECH picurator din inox
354,03 RON(297,50 RON + TVA)
Bol din trestie de zahar Fingerfood, rotunda - ø60x20mm - 80buc/cutie
20,82 RON(17,50 RON + TVA)
Bol pentru ciorba din trestie de zahar 300ml, acoperibil - ø110x50mm - 40buc/cutie
26,78 RON(22,50 RON + TVA)
Set tacamuri degradabile, furculita cutit si lingura din lemn, cu servetel, in punga hartie - 100buc/cutie
59,50 RON(50,00 RON + TVA)
Producătorul produsului
Datorita pasiunii sale pentru ospitalitate, Luigi Fasoli a creat L.F. in 1993, care a activat in sectorul electrocasnicelor mici de bucatarie. De-a lungul anilor, compania a acumulat o experienta serioasa si a intrat pe piata echipamentelor profesionale, lumea HoReCa. Asa s-a nascut brandul HORECATECH in 2009.
Produsele HORECATECH sunt de calitate inalta si ofera o gamă larga de produse pentru restaurante, cafenele, baruri si hoteluri.
Scopul principal al marcii este de a ajuta clientii sa creeze experienta ideala de restaurant si hotel pentru oaspetii lor.